Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Cauze:
14
Galantomi:
141
Sumă:
156,957 RON
Donații:
1275
Dată:
15 Oct 2023
Oraș:
București
Tară:
Romania
Website oficial: bucharest-marathon.com

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația Motivation România
Fondul Scaunelor Rulante

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Sprijin pentru bunicii singuri

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

TOTUL ESTE POSIBIL
GRIJĂ PENTRU BUNICI

În România trăiesc în mediul rural, izolați de civilizație și uitati de copii și nepoți, buncii cu pensii mici sau fără niciun venit constant.

Este de datoria noastră să ne amintim că ei ne-au făcut oameni mari!

Prin intermediul proiectului GRIJĂ PENTRU BUNICI ne propunem să ajungem la persoanele în vârstă aflate în dificultate financiară și pate și izolați, fără posibilitatea de a-și procura nici măcar alimentele de bază.

TOTUL ESTE POSIBIL
MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Asociatia HEM / N-avem Sange
Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

ASOCIAȚIA ONE RESCUE
Nici un câine lăsat să moară de foame, nici o pisică fără adăpost și mâncare!

Nici o pisică flamândă , nici un câine flămând! Donează o masă!

Help Autism
Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Asociatia Zi de Bine
COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!

La Zi de BINE amenajăm laboratoare de știință sau biblioteci, facem ateliere antibullying,  antidrog, sesiuni de nutriție, lecții remediale, susținem profesori în dorința lor de formare continuă. Construim COMUNITATEA 360

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
PAS CU PAS, ȚINEM FAMILIILE ÎMPREUNĂ

În casele Ronald McDonald oferim părinților copiilor spitalizați cazare gratuită, mese calde, ajutor psihologic și social. Dotăm spitale de pediatrie cu aparatură medicală și implementăm lucrări de extindere și modernizare a secțiilor de pediatrie.

 

United Way Romania
Aventură prin lectură

Pentru a preveni analfabrtismul funcțional printre copiii din medii defavorizate, United Way România a dezvoltat proiectul Aventură prin lectură.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.