Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Sumă:
280,309 RON
Donații:
2401
Galantomi:
1887

Știți cum se poate conjuga verbul a te implica? La prezentul perfect: Eu ofer speranță, tu oferi speranță. La viitorul apropiat: noi, împreună, vom construi SPITALUL SPERANȚEI, pentru că implicarea ta ne permite să visăm măreț și să fim mai aproape de realizarea dorințelor pacienților cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Visul nostru e să strângem fonduri pentru construcția unui spital de îngrijire paliativă pediatrică la Adunații Copăceni, pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață.

Cu sprijinul tău putem ajunge la cât mai mulți dintre copiii aflați în suferință, care au nevoie de îngrijire paliativă. În cei 30 de ani de activitate, peste 45.000 de pacienți și peste 100.000 de aparținători au descoperit prețuire pentru fiecare clipă de viață. 

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

 

 

 

Următoarele evenimente

Hope on Wheels ~ 2024

Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2024

 

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

We play for HOSPICE ~ 2023

Alătură-te nouă în această călătorie a speranței! Fii parte din a doua ediție a evenimentului caritabil "We Play for HOSPICE" și ajută-ne să facem o schimbare semnificativă în viețile celor care au mai mare nevoie.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Transmaraton ~ 2023
Munti impozanti. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Patru anotimpuri intr-o singura zi. Si o atmosfera de neuitat!

Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga 9, 21, 34, 43 sau 53 de kilometri!

 

Vezi toate evenimentele   7