Transmaraton ~ 2023

Munti impozanti. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Patru anotimpuri intr-o singura zi. Si o atmosfera de neuitat!

Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga 9, 21, 34, 43 sau 53 de kilometri!

 

Cauze:
2
Galantomi:
29
Sumă:
22,556 RON
Donații:
167
Dată:
10 Sep 2023
Oraș:
Transfagarasan
Tară:
Romania
Website oficial: www.transmaraton.org

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) ce promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două proiecte de impact.

Traseul spectaculos se întinde între cabana Capra si Bâlea Cascadă, oferind fiecărui participant o experiență unică a Transfăgărășanului.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Fundația Autonom
Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 11 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 1075 de proiecte educaționale dezvoltate, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.