Evenimente

Selectează evenimentul la care participi și creează-ți pagina de fundraising pentru o cauză.

19 MAY
Hope on Wheels ~ 2024

Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels.

25 MAY
Cros Casa Buna Sânpetru ~ 2024

Anul 2024 este anul în care ne propunem să facem Crosul Casa Buna Sânpetru un eveniment de și mai mare notorietate! Ne dorim să avem ca și participanți un număr și mai mare de alergători, să extindem comunitatea noastră și să aducem sportul în centrul atenției în depresiunea Brașovului, și nu numai Avem încredere că împreună vom reuși să creăm o tradiție frumoasă și să contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

25 MAY
Transylvania 100k ~ 2024

Transylvania 100 a ajuns la cea de a noua ediție. Concursul traversează una dintre cele mai frumoase și misterioase zone din Europa de Est.

26 MAY
Legal Half-Marathon Chișinău ~ 2024

Legal Half-Marathon Chișinău este o competiție de alergare organizată în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău de Uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART în parteneriat cu Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

26 MAY
Ohrid Ultra-Trail ~ 2024

5 curse, 5 provocări spectaculoase: OHRID ULTRA-TRAIL (107k), GALICIA ULTRA-TRAIL (65k), SAMOTSKA TRAIL (40k), LETNICA TRAIL (22k), LEKO TRAIL JUNIORS (10k)

2 JUN
Festivalul Sporturilor Iași ~ 2024

A luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor Iașului și nu numai prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

22 JUN
Andurant Sprint Rafael ~ 2024

Știm că v-am obișnuit ca ASR-ul să înflorească primăvara, dar în acest an ne-am gândit să fie o competiție mai fierbinte și mai plină de suspans. Avem 6 ani, suntem deja mărișori, așteptăm să ieșim din Postul Paștilor, să ne bucurăm de Învierea Domnului și, cu o zi înainte de Rusalii, să înflorim în cea mai frumoasă competiție de alergare nocturnă și diurnă a verii.

23 JUN
Leamington Spa Half-Marathon ~ 2024

Semimaratonul Leamington Spa se întoarce pentru al șaselea an! Un traseu care începe și se termină în inima Royal Leamington Spa, alături de emblematicele Royal Pump Room Gardens. 

29 JUN
Bucharest 10K GRAND PRIX ~ 2024

BCR Bucharest 10K GRAND PRIX este singurul eveniment de alergare nocturnă de 10km & 5km din România și unul dintre puținele din Europa, dedicat atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori.

13 JUL
Predeal Forest Run ~ 2024

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare montana atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Ii asteptam la start pe toti cei care vor sa se bucure de peisaje frumoase, trasee provocatoare, sa aiba parte de mult entuziam si adrenalina.

28 JUL
Bucovina Ultra Rocks ~ 2024

Bucovina Ultra Rocks este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină.

30 AUG
Sportivi cu dizabilități @ Campionatul Național de Caiac-Canoe ~ 2024

Formăm și antrenăm sportivi paralimpici pentru a participa la Campionatul Național de Caiac-Canoe la o probă oficială, în premieră pentru România.

6 SEP
Colt Charity Bike Ride ~ 2024

Colt Charity Bike Ride este un evenimnet dedicat angajaților firmei Colt, care are loc anual pe un traseu diferit, între 2 birouri Colt.

15 SEP
Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa ~ 2024

 

Festivalul Sporturilor aduce împreună participanți din toate categoriile de vârstă, oferind un spațiu sigur și profesionist, în care mișcarea și emoțiile pozitive alimentează starea de bine a celor prezenți.

Festivalul Sporturilor este unul dintre puținele festivaluri de acest gen organizate în România.

20 SEP
Crosul Arenelor ~ 2024

 

Un eveniment de alergare unic: 10 kilometri de alergare de la Stadionul Național de Rugby (Arcul de Triumf) și până la Arena Națională. Doar dus, fără întoarceri. Cel mai rapid traseu de 10 km din București.

22 SEP
Semimaraton Braila ~ 2024

 

Semimaraton Brăila este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

13 OCT
Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2024

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

3 NOV
Băneasa Forest Run ediția de toamnă ~ 2024

Cel mai mare eveniment de alergare din padurea Baneasa. Peste 2000 de participanti la fiecare editie. Vino si tu sa alergi in padurea din oras.

Baneasa Forest Run - 100% Trail Running!

 

31 DEC
Provocări sportive individuale ~ 2024

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

31 DEC
Seria Runners Club
Inspirăm și ajutăm comunități locale prin alergare.

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .