Evenimente

Selectează evenimentul la care participi și creează-ți pagina de fundraising pentru o cauză.

24 SEP
Semimaratonul bucuriei ~ 2022

Semimaratonul Bucuriei reuneste intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori. Acest concurs este organizat de catre Asociatia Start Now si are ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si sustinerea unei cauze.

25 SEP
Semimaraton Braila ~ 2022

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

25 SEP
OTP Charity Tour ~ 2022

Ajutorul vine pe două roți 

OTP Bank România, alături de Yuppi și Master Ski & Bike invită iubitorii de ciclism la un eveniment cu impact la nivel personal, asupra climei și social: OTP Charity Tour.

30 SEP
PAȘI PENTRU EDUCAȚIE ~ 2022

În preajma începerii noului an școlar provocăm iubitorii de mișcare să facă pași pentru educație.

 

1 OCT
Asaltul Lupilor Family ~ 2022
Asaltul Lupilor Family powered by Algernon, sponsorizată de Kaufland, NU ESTE O COMPETIŢIE, este o cursă cu obstacole şi noroi, destinată familiilor cu copii, de aproximativ 2 – 3 km, necompetitivă şi necronometrată, care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.

 

1 OCT
WE PLAY for HOSPICE ~ 2022

Hai să ne jucăm! Hai să învârtim în aer primul fluturaș al speranței! Alături de prietenii de la We Play am pus la cale un eveniment la care să te simți bine, să te distrezi și să susții speranța.

9 OCT
70 km pentru redacția GEN, Revistă

La Cercul Donatorilor Bruxelles ne-am gândit la o drumeție mai provocatoare: 75 km și 1500 m diferență de nivel pe durata a două zile la granița dintre Luxemburg și Germania în zona Mullerthal. 

9 OCT
Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2022

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

9 OCT
Jocurile copilăriei ~ 2022

Copilăria ar trebui să fie despre bucurie, veselie și mult sport în aer liber. Tocmai de aceea, pentru a veni în sprijinul copiilor din situații vulnerabile Asociația Real Sports în parteneriat cu Asociația ProBikeAddictionDecathlon Iași și Asociația Salvați Copii Iași organizează evenimentul caritabil Jocurile Copilăriei, care va avea loc pe 9 octombrie 2022, în parcarea Decathlon Iași.

9 OCT
Ștafeta caritabilă ”Alerg pentru o cauză” 2022 – burse de merit și sociale

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză.

16 OCT
Valcea Forest Run ~ 2022

 

Vâlcea Forest Run 2022 - eveniment sportiv de strângere de fonduri organizat de Fundația Comunitară Vâlcea aflat la cea de-a 5-a ediție.
22 OCT
Maratonul Montan Rafael ~ 2022

Maratonul Montan Rafael, caritate la înălțime

Gândită ca un eveniment de fundraising în cadrul căruia, atât sportivii de performanță, cât și cei amatori, aleargă și strâng fonduri de dragul copiilor și adulților cu dizabilități, competiția a crescut an de an și a devenit o sursă esențială de susținere morală și financiară a terapiilor de care au atât de multă nevoie semenii noștri, acești oameni minunați care duc o luptă continuă pentru firescul frumos al vieții.

23 OCT
Ultra Zărand ~ 2022

Ultra Zărand reprezintă un concept inedit de promovare a patrimoniului natural, cultural și istoric al județului Arad, îmbinând turismul local cu alergarea montană și având ca temă centrală parcurgerea unui traseu montan care atinge cele mai importante obiective din zonă.

30 OCT
Băneasa Forest Run ediția de toamnă ~ 2022

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna.

1 DEC
Cluj Ecotrail Ultramaraton ~ 2022

Conceptul Cluj EcoTrail a aparut din nevoia de a crea in apropierea unui mare oras curse de alergare responsabile din punct de vedere a mediului, accesibile tuturor indiferent de distanta.

1 DEC
Maratonul 1 Decembrie ~ 2022

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”.

31 DEC
Provocări sportive individuale ~ 2022

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .