Sprijin pentru bunicii singuri

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Sumă:
103,041 RON
Donații:
918
Galantomi:
169

Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor luptă împotriva singurătății și izolării și este alături de vârstnici pentru o bătrânețe demnă și activă. Creăm relații de prietenie între generații și facem din voluntarii noștri o familie de împrumut pentru vârstnicii singuri.

Bunicii, care ne-au oferit atât de mult, nu ar trebui să fie uitați. Singurătatea este o suferință care accentuează inclusiv problemele de sănătate. Viziunea noastră este să contribuim la o bătrânețe senină, la crearea unei societăți în care să redăm persoanelor vârstnice încrederea în sine și sentimentul propriei valori. Vrem să demonstrăm că seniorii au mult să ne ofere și să aducem în prim plan conștientizarea problemelor reale cu care se confruntă vârsta a treia.

Asociația mobilizează voluntari și resurse care, prin activitățile lor permanente, contribuie la îmbunătățirea stării emoționale a beneficiarilor și a calității vieților persoanelor vârstnice.

Suntem prezenți în viața celor 300 de vârstnici care locuiesc singuri și a altor 485 din căminele de bătrâni. Și, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare ca tine, vom continua să fim.  

Următoarele evenimente

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2024

 

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Galantom pe Camino Portugues ~ 2023

 

Camino Portugues este al doilea Camino din Europa ca popularitate și pornește (în varianta sa mai lungă) din Lisabona, cu finalul la Santiago de Compostela, în Spania.

Maratonul 1 Decembrie ~ 2023

 

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.