MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Sumă:
13,204 RON
Donații:
119
Galantomi:
27

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe.

Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani.

Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

 

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

 

CE ASIGURĂM, CONCRET?

Pantofi de sport

Tricouri

Șorturi / fuste sport / colanți

Jachete impermeabile

Accesorii (șosete, bustiere, centuri, bidoane hiratare, compresii)

Rucsaci de alergare

 

BUGETUL PROIECTULUI

Ne dorim ca anual să sprijinim 100 de sportivi cu un echipament în valoare aproximativă de 500 de lei.

Valoare proiect (anual): aprox. 50.000 lei.

 

CUM SUNT SELECTAȚI SPORTIVII?

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL colaborează cu antrenori și cluburi sportive care vor pune la dispoziția noastră și a donatorilor & sponsorilor informații despre sportivi de perspectivă care au nevoie de suport.

Evoluția fiecărui sportiv din acest proiect va fi monitorizată și susținută pe termen lung, pentru că performanța are nevoie de sprijin consecvent.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Maratonul Hercules ~ 2023

Hercules Maraton a devenit un simbol al mișcării în natură atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru alergătorii din țară și chiar și de peste hotare.

UVT LIBERTY MARATHON ~ 2023

Competiția își propune să aducă în față oamenii, oamenii liberi să fie ei înșiși, să se descopere și să se redescopere în drum spre versiunea lor mai bună.

Vezi toate evenimentele   6