Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Sumă:
26,962 RON
Donații:
191
Galantomi:
42

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.


Va fi a doua secție de nivel III B din țară, alături de secția de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie S.Curie.

Și este mare-mare nevoie de ea!

Noua secție va trata pacienți critici neonatali din Nordul, Vestul si Centrul țării, precum și nou-născuții cu malformații cardiace din toata țara care urmează să fie operați la Institutul de Boli cardiovasculare și Transplant Tg.Mureș.

Gândită după conceptul și modelul secției de Terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie S. Curie din București, secția va avea peste 2.500 m² de spațiu medical, proiectat și dotat la cele mai înalte standarde, dedicat exclusiv îngrijirii nou-născuților, pornind de la pacient și nevoile acestuia.

Costul estimat al infrastructurii este de 6.000.000 de euro

SIte-ul proiectului: https://nounascutimures.ro/

Proiect în parteneriat cu Asociația Inima copiilor și Spitalul Clinic Județean de Urgență Tg.Mureș

Următoarele evenimente

Provocări sportive individuale ~ 2024

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Mures Half Marathon ~ 2024

Descoperă Târgu Mureșul în alergare!

Mureș Half Marathon îți va purta pașii prin punctele turistice reprezentative pentru oraș.

 

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2024

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 13 va avea loc pe data de 14 aprilie 2024.

Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Azuga Trail Race ~ 2023

Azuga Trail Race powered by JYSK este un eveniment anual de alergare montană care se desfășoară în orașul Azuga și în Munții Baiului, România. Acest eveniment este destinat alergătorilor pasionați de aventură și de natură, care doresc să experimenteze trasee montane spectaculoase și să-și testeze limitele fizice și mentale.

Vezi toate evenimentele   7