Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2024

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 13 va avea loc pe data de 14 aprilie 2024.

Cauze:
5
Galantomi:
9
Sumă:
42,176 RON
Donații:
108
Dată:
14 Apr 2024
Oraș:
Cluj
Tară:
Romania
Website oficial: maraton-cluj.ro

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 13 va avea loc pe data de 14 aprilie 2024.

Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:

    * Maraton Wizz Air 42.2 km
    * Semimaraton Hervis 21.1 km
    * Stafeta ZuzuFit 4 x 10.5 km
    * Cros Garmin 10 km
    * Cros Mindera 4 km
    * Scaune Rulante 10 km
    * Family Race Mega Image

Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este organizat de Runners Club, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Ajungem Mari
Tabere de dezvoltare personală

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Yuppi Camp
Yuppi Camp 2024

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!

Asociatia Oameni Buni
Dosar de bine

Dosar de Bine oferă sprijin pacienților cu cancer, asigurându-le acces la tratamente, medicamente și dispozitive esențiale. Contribuie la #BINE cu o donație și fii parte din schimbare!

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.