Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Cauze:
25
Galantomi:
34
Sumă:
56,889 RON
Donații:
418
Dată:
31 Dec 2023
Oraș:
Romania
Tară:
Romania

Ai o provocare sportivă individuală?

Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială.

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

Proiecte susţinute la eveniment

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE
Adăpostul Animal Life

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate. 

Ajungem Mari
Sprijin pentru tinerii instituționalizați

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Ajungem Mari
Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Fundația Motivation România
Recuperare activă pentru viață independentă

Fundația Motivation organizează programe de recuperare activă în scaun rulant ca să ajute persoanele ce și-au pierdut mobilitatea să dobândească abilitățile de care au nevoie ca să se întoarcă în comunitate, active și independente. 

 

APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati
Construim primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați

ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 

Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Asociatia Mental Help
Fii eroul copiilor fără eroi

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

Help Autism
Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Ajungem Mari
Tabere de dezvoltare personală

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

Ajungem Mari
Materiale educaționale pentru copiii instituționalizați

 

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități și exersează adaptabilitatea la lumea din jur. Prin jocuri experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, folosindu-și creativitatea și dezvoltându-și spontaneitatea.

Asociatia MAGIC
MagicEDU 2023 - burse pentru copiii grav bolnavi

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Fundația Rafael
Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Asociația Green Cats
Achiziționarea echipamentelor necesare sterilizării pisicilor din comunitatea noastră

La fel ca anul trecut, oferim în continuare sterilizări gratuite picilor cu și fără propietar din județul Cluj, însă anul acesta ne dorim să facem și mai mult. Campanii de sterilizare, multe, bune și frecvente! 

Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Terapie prin sport pentru persoanele vulnerabile

Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!

Asociatia Zi de Bine
VORBĂREȚ 2.0

Pe 8 iulie Alex pornește într-o aventură de Cartea recordurilor: traversarea Mării Neagre într-o barcă cu vâsle, solo (1200km, 20 zile)

Obiectivul lui este să ajute 20 de copii cu  200 de ședințe de logopedie.

 

ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

UiPath Foundation
U&I Summer Camp

U&I Summer Camp oferă celor 200 de copii din comunități vulnerabile înscriși în programul Salt Către Viitor experiențe unice de învățare, distracție și oportunitatea de a se conecta cu comunitatea colegilor de aceeași vârstă.

Asociatia Montana Dor de Munte
Fii tu Moș Crăciunul lor!

Ne dorim să aducem bucuria Crăciunului în sufletele a 30 de copii din județul Dolj care trăiesc în medii defavorizate.

Asociatia umanitară Victoria Maria
VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ!

Victoria, o fetiță diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de o intervenție chirurgicală (Miotenofasciotomiae) în Germania. Costul acesteia este enorm, depășind cu mult puterile financiare ale părinților. Avem mare nevoie de sprijinul vostru!

Asociatia Red Panda
Centrul de adoptie Red Panda

Centrul de adopții: până când cățeii vor ajunge acasă… Aici este locul în care îi găzduim, îi îngrijim și îi educăm, astfel încât ei să poată deveni companioni ideali, potriviți oricărei familii. 

EduActiv - Nevoi din lumea copiilor
Un ghiozdan pregătit pentru un copil fericit!

👣📚🎒 Începem școala împreună, alături de 40 de copii din împrejurimile Brașovului, pentru care a avea un ghiozdan nou și rechizitele potrivite, sunt în fiecare an dorințe greu de îndeplinit.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.