Căsuţa SOS

De câţiva ani visăm să avem un spaţiu al nostru, al copiilor şi tinerilor cu autism din Brăila.

Sumă:
1,345 RON
Donații:
18
Galantomi:
1

De câţiva ani visăm să avem un spaţiu al nostru, al copiilor şi tinerilor cu autism din Brăila.

În cinci ani am reuşit să strângem 100.000 lei prin participări la târguri, evenimente şi prin completarea fişelor de 2%. Am dori să oferim un spaţiu acestor copii, care cresc şi care nu se pot descurca singuri. Ne-ar place să credem că vom reuşi cât mai uşor să încheiem acest proiect pentru a trece la următoarele, acreditarea spaţiului, apoi crearea unui centru pentru copiii cu autism şi poate în viitor chiar a unui atelier protejat în care persoanele cu autism să-ţi petreacă cât mai frumos timpul.

Noi credem că ne mai trebuie încă 100.000 lei pentru realizarea acestui proiect. Sperăm să-l realizăm cât mai repede. Îl vom numi „Căsuţa SOS”.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Semimaraton Braila ~ 2022

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

International Lake Garda Marathon (LGM) ~ 2019

http://www.lakegardamarathon.com/

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Vezi toate evenimentele   4