Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Cauze:
26
Galantomi:
365
Sumă:
332,500 RON
Donații:
2961
Dată:
13 Oct 2019
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: bucharest-marathon.com

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Cursa scaunelor rulante - (distanță de alergare la alegere: 42.195 km; 21.097 km; 10,548 km sau 2,9 km)

- Maraton Cursa individuală - 42,195 km

- Semi-Maraton - 21,097 km 

- Maraton Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 10,54 Km

- Cursa Populară și Cursa Populară a adolescenților - 3,6 km                                  

- Cursa copiilor - pe distanțe diferite, în funcție de vârstă

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere sau oricare altă cauză în care crezi, la acest eveniment, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Proiecte susţinute la eveniment

Help Autism
Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Special Olympics Romania
Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociatia Aura Ion
“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Asociația P.A.V.E.L.
E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

Fundatia Inima de Copil
Centru de consiliere si sprijin pentru parinti si copii, Tecuci

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

Fundația Motivation România
Fondul Scaunelor Rulante

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

TOTUL ESTE POSIBIL
NICOLAE ALEXANDRU SOARE LA JOCURILE OLIMPICE TOKYO

Nicolae Alexandru Soare, deținătorul a peste 60 de titluri naționale până în acest moment, de 7 ori participant la alte competiții în Japonia, medaliat europene & universiadă, se pregătește să reprezinte România la cea mai importantă competiție sportivă la nivel mondial: Jocurile Olimpice.

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Si Eu Reusesc - de la victimă la învingătoare

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

TOTUL ESTE POSIBIL
ANASTASIA BODAN VISEAZĂ SĂ DEVINĂ CEA MAI MARE BALERINĂ DIN ISTORIE

Deși aflată la o vârstă foarte fragedă, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

Centrul de Evaluare si Analize Educationale
Chimia Altfel

Susține proiectul „Chimia altfel” și ajută mai mulți elevi români să descopere frumusețea științei!

Mulți dintre elevii români se simt descurajați când trebuie să învețe chimia, iar acest lucru se întâmplă adesea din cauza modului abstract și discursiv de predare.

Asociaţia SOS Autism Brăila
Căsuţa SOS

De câţiva ani visăm să avem un spaţiu al nostru, al copiilor şi tinerilor cu autism din Brăila.

TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS | ANDREEA PÎȘCU (ALERGARE)

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană.

Asociatia MAGIC
FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.