NICOLAE ALEXANDRU SOARE LA JOCURILE OLIMPICE TOKYO

Nicolae Alexandru Soare, deținătorul a peste 60 de titluri naționale până în acest moment, de 7 ori participant la alte competiții în Japonia, medaliat europene & universiadă, se pregătește să reprezinte România la cea mai importantă competiție sportivă la nivel mondial: Jocurile Olimpice.

Sumă:
1,940 RON
Donații:
26
Galantomi:
1

Jocurile Olimpice de vară din 2021, cunoscute oficial sub numele de a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, sunt ediția cu numărul treizeci și doi a Jocurilor Olimpice de vară, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2021sunt cunoscute, în general, sub numele de Tokyo 2021, deoarece evenimentul se va desfășura în Tokyo, Japonia.

 

Tokyo a fost desemnat oraș gazdă în cadrul celei de-a 125-a Sesiuni a CIO, desfășurată la Buenos Aires, Argentina pe 7 septembrie 2013. Celelalte orașe finaliste au fost Istanbul (Turcia) și Madrid (Spania). Tokyo a mai organizat și ediția din 1964 a Jocurilor de vară și astfel va deveni al cincilea oraș (și primul din Asia) care organizează de mai multe ori JO.

 

Jocurile sunt programate să aibă loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021.

 

Nicolae Alexandru Soare, campionul României la 10 & 21k, deținătorul a aprox. 70 de titluri naționale până în acest moment, de 7 ori participant la alte competiții în Japonia, medaliat europene & universiadă, se pregătește să reprezinte România la cea mai importantă competiție sportivă la nivel mondial.

 

COSTURILE LUNARE AFERENTE:

1.000 lei / lună - recuperare, refacere, echipament

2.000 lei / lună - vitaminizare

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL îl sprijină în drumul său spre TOKYO 2021.

Fii alături de sportivul nostru în pregătirea sa pentru cel mai important concurs sportiv!

 

Implică-te și tu!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Maratonul din Valencia ~ 2019

Aflându-se deja la cea de-a 39-a ediție, Maratonul din Valencia, inaugurat în 1981, este unul dintre cele mai importante evenimente de pe calendarul atletic al Spaniei. 

Zărnești Challenge ~ 2019

Semimaraton Zărnești Challenge este un concurs de alergare cu startul din centrul orașului Zărnești și sosire în mijlocul naturii (Traseu Motocros "Brebina").

Bucharest Urban Athletics ~ 2019

Despre alergare, pace și zone de antrenament se tot scrie. Despre plăcerea de a face sport, din ce în ce mai puțin. Hai să reînviem această bucurie, hai să numărăm mai degrabă zâmbetele și mai puțin kilometri.

Vezi toate evenimentele   6