Semimaraton Braila ~ 2022

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

Cauze:
3
Galantomi:
2
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
25 Sep 2022
Oraș:
Braila
Tară:
Romania
Website oficial: runbraila.ro

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

Competiţia  Semimaraton Brăila 2022 se află la a treia ediţie, este organizată de Asociaţia Club Sportiv  Elite Running, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Judeţean Brăila, Inspectoratului Şcolar Judetean Brăila, în parteneriat cu mai multe asociaţii caritabile din Brăila.

Probele de concurs sunt:

- Semimaraton – Cursa individuala 21,097 km – Traseul de 7km va fi parcurs de 3 ori
 - Cross 11km - Presupune parcurgerea o singură dată a traseului de 4 km urmat de parcurgerea o singură dată a traseului de 7 km  
- Cursa brailenilor activi -  4km - Traseul de 4km va fi parcurs o singură dată
- Cursele copiilor – se va alerga pe Calea Calarasilor cu start/sosire în Piaţa Independenţei (starturi separate pe categorii de vârstă şi sex, pe lungimi diferite de: 600 m şi 1km)

Proiecte susţinute la eveniment

Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!
Centrul de Abilitare pentru Trai Independent

În fiecare zi, la centrul CATI tinerii învaţă să comunice, să se descurce cât mai mult singuri, ascultă muzică, leagă prietenii dar şi muncesc: confecţionează felicitări, bijuterii, pictează tablouri sau diverse obiecte din sticlă pe care le prezintă la târguri şi expoziţii acompaniaţi de terapeuţi.

Asociaţia SOS Autism Brăila
Căsuţa SOS

De câţiva ani visăm să avem un spaţiu al nostru, al copiilor şi tinerilor cu autism din Brăila.

De Profesie, OM
O şansă la o viaţă normală pentru Razvan

Mă numesc Răzvan, am 3 ani și am sindrom Kabuki, o afecțiune genetică rară care se traduce printr-o întârziere globală în dezvoltare, hipotonie, probleme cardiace și de limbaj și un retard ușor spre mediu. 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.