MagicEDU 2023 - burse pentru copiii grav bolnavi

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Sumă:
54,610 RON
Donații:
491
Galantomi:
140

https://www.youtube.com/watch?v=USWhr4JFBi8&t=5s

Tratamentele copiilor grav bolnavi dureazăluni întregi, uneori ani. Cei mai mulți dintre copiii cu un diagnostic grav petrec tot acest interval în spital. Iar boala și tratamentul lasă urme adânci.

Dificultățile nu sunt doar fizice, cognitive și emoționale. Toate resursele financiare ale familiei se concentrează într-un singur punct: însănătoșirea celui mic.

În unele cazuri, mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux. De multe ori, părinții nu își permit să plătească rechizitele, hrana sau transportul celor mici la școală, iar copii se simt descurajați să-și continue studiile. Dificultățile financiare afectează toți copiii din familie, nu doar cop

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Valoarea unei burse este de 500 de RON, în fiecare lună, timp de un an de zile. Ne propunem să oferim burse pentru 200 de copii cu afecțiuni grave pe durata întregului an. 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Băneasa Forest Run ediția de toamnă ~ 2023

 

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna.

Crosul Arenelor ~ 2023

Un eveniment de alergare unic: 10 kilometri de alergare de la Stadionul Național de Rugby (Arcul de Triumf) și până la Arena Națională. Doar dus, fără întoarceri. Cel mai rapid traseu de 10 km din București.