Băneasa Forest Run ediția de toamnă ~ 2023

 

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna.

Cauze:
3
Galantomi:
17
Sumă:
17,660 RON
Donații:
179
Dată:
29 Oct 2023
Oraș:
București
Tară:
Romania
Website oficial: baneasaforestrun.ro

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.

Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, o alergare in mijlocul naturii din oras. Un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Asociatia Mental Help
Fii eroul copiilor fără eroi

Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!

Asociatia MAGIC
MagicEDU 2023 - burse pentru copiii grav bolnavi

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Asociatia MAGIC
MagicTICKET 2023

MagicTICKET înseamnă o vacanță pentru întreaga familie cu un copil grav bolnav, oferită gratuit cu scopul de a se reconecta și bucura după lungile perioade de tratament și separare.

Asociatia Zi de Bine
COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!

La Zi de BINE amenajăm laboratoare de știință sau biblioteci, facem ateliere antibullying,  antidrog, sesiuni de nutriție, lecții remediale, susținem profesori în dorința lor de formare continuă. Construim COMUNITATEA 360

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.