Galantom pe Camino Portugues ~ 2023

 

Camino Portugues este al doilea Camino din Europa ca popularitate și pornește (în varianta sa mai lungă) din Lisabona, cu finalul la Santiago de Compostela, în Spania.

Cauze:
3
Galantomi:
3
Sumă:
8,038 RON
Donații:
55
Dată:
31 Dec 2023
Oraș:
Lisabona - Santiago de Compostela
Tară:
Portugal

Camino Portugues este al doilea Camino din Europa ca popularitate și pornește (în varianta sa mai lungă) din Lisabona, cu finalul la Santiago de Compostela, în Spania. Din Lisabona drumul continuă spre Santarem, Coimbra și Porto, unde există și o varianta de coastă ce urmărește marginea continentului, oferind peisaje de vis cu Oceanul Atlantic. Lungimea traseului este de 610-650km, în funcție de ruta aleasă și se poate parcurge în aproximativ 25 etape, cu lungimi cuprinse între 15 și 32 km pe zi sau 11 etape cu bicicleta.

Proiecte susţinute la eveniment

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Sprijin pentru bunicii singuri

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Asociatia Love Light Romania
A green sustainable future for the Sanctuary

We want to install a solar panel system on the Sanctuary to become more self-sufficient. This means we can provide our services to many more people and for a longer amount of time.

TOTUL ESTE POSIBIL
O LUME MINUNATĂ (2023)

1 Iunie este ziua tuturor copiilor și un prilej pentru a aduce echitate pentru copiii cei mai defavorizați.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.