O LUME MINUNATĂ (2023)

1 Iunie este ziua tuturor copiilor și un prilej pentru a aduce echitate pentru copiii cei mai defavorizați.

Sumă:
3,675 RON
Donații:
33
Galantomi:
17

Pentru mulți copii, prima jucărie nu există încă. Pentru mulți copii, joaca este doar un cuvânt - ei sunt ocupați cu treburile din gospodărie. Pentru mulți copii, o petrecere este ceva greu de explicat, ei nu au avut niciodată una.

1 Iunie este ziua tuturor copiilor și un prilej pentru a aduce echitate pentru copiii cei mai defavorizați.

Cu acest prilej vom fi alături de peste 1.000 de copilași de pe întreg teritoriul României cu dulciuri, jocuri, jucării și rechizite pentru a crea măcar o singură amintire frumoasă despre ceea ce ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă a vieții: copilăria.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Galantom pe Camino Portugues ~ 2023

 

Camino Portugues este al doilea Camino din Europa ca popularitate și pornește (în varianta sa mai lungă) din Lisabona, cu finalul la Santiago de Compostela, în Spania.

Transylvania 100k ~ 2023

Transylvania 100 a ajuns la cea de a opta ediție. Concursul traversează una dintre cele mai frumoase și misterioase zone din Europa de Est.

Semimaratonul Eroilor „Invictus”

Asociația Voluntarilor Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” organizează, în data de 27 mai 2023, prima ediție a concursului de alergare urbană „Semimaratonul Eroilor Invictus”.

 

Vezi toate evenimentele   6