Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Sumă:
24,330 RON
Donații:
291
Galantomi:
31

Când doarme, Tinu visează des. Ne dăm seama de asta după cum își mișcă cu rapiditate boticul și lăbuțele din față.

Uneori visează că aleargă liber, pe toate cele patru picioare, dar cel mai des visează roți.

Pentru Tinu si alti câini, roata a fost deopotrivă un blestem și o salvare. Când era mic a fost lovit de o roată prea mare, o roată care părea că sprijină pe ea toată greutatea și răutatea lumii. Acea roată i-a strivit partea din spate a corpului și, când nu a mai avut puteri să se târască, Tinu și-a așteptat resemnat moartea, deși nici nu începuse bine să facă ce iubea atât – să trăiască.

Dar atunci am ajuns noi la el și Tinu s-a reîndrăgostit de roată. De două roți mai mici, mai exact, care astăzi îl lasă să-și continue visul de a alerga.

Donațiile voastre se vor transforma în carucioare pentru noii veniți, medicamente, pempersi pentru câini și multă grijă din partea noastră.

Orice donație contează și contribuie la îngrijirea câinilor paraplegici din Adăpostul Speranța.  

Mulțumim in numele lor.

Fundația Speranța 

 

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Buftea Multisport Festival ~ 2019

Buftea Multisport Festival are loc in orasul Buftea din apropierea Bucurestiului pe 22-23 iunie.

Prima Evadare ~ 2019

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel. 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Vezi toate evenimentele   5