Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Cauze:
16
Galantomi:
343
Sumă:
287,343 RON
Donații:
2879
Dată:
12 May 2019
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: www.bucuresti21km.ro

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Ediția de anul acesta va fi pe 11-12 Mai 2019, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Semi-Maraton
- Cursa individuală - 21.097 km
- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.097 km, 10 km sau 2,9 km
- Cursa individuală (1/2 din circuit) - 10.548 km
- Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 5,27 Km 
- Cursa Populară - 2,9 km
- Cursa Copiilor - 0,84 - 1,4 km (în funcție de vârstă)

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare altă cauză în care crezi la Semimaratonul Internațional București, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: http://www.bucuresti21km.ro/ 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Asociatia Little People Romania
Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociatia Aura Ion
“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Asociația Club Sportiv Climb Again
Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Fundatia Umanitara Hand-Rom
O sansa pentru fiecare!

Proiectul „O şansă pentru fiecare” își propune sa ofere terapii  gratuit pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism)  timp de un an. Fondurile strânse vor acoperi costurile terapiilor. Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala

ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați
Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

Fundația Adăpostul Speranța
Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Asociatia Paspartu
Allegro by Asociația Paspartu - 2019

Anul acesta proiectul Allegro continuă să susțină educația, de data aceasta alături de Asociația Centru Comunitar Viscri.

 

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.