Allegro by Asociația Paspartu - 2018

Proiectul Allegro organizat de Asociația Paspartu are ca scop îmbinarea a două dintre cele mai imprtante componente sociale, sportul și cultura, printr-o serie de campanii de fundraising, organizate în jurul competițiilor urbane de atletism, ce au ca beneficiari tineri ce au neoie de sprijin pentru a studia diverse arte la nivel de performanță.

Sumă:
5,045 RON
Donații:
56
Galantomi:
1

Allegro este cel mai recent proiect al Asociației Paspartu care își propune susținerea tinerilor care au nevoie de sprijin pentru a studia în școlile de artă. 

Vă invităm așadar să îi susținem împreună pe beneficiarii noștri. Noi avem încredere în ei, și ne bazăm pe donațiile voastre.

Vă mulțumim!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.