Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Cauze:
13
Galantomi:
189
Sumă:
165,825 RON
Donații:
1576
Dată:
13 May 2018
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: www.bucuresti21km.ro

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Semi-Maraton
- Cursa individuală - 21.097 km
- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.097 km, 10 km sau 2,9 km
- Cursa individuală (1/2 din circuit) - 10.548 km
- Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 5,27 Km
- Cursa Populară - 2,9 km
- Cursa Copiilor - 0,84 - 1,4 km (în funcție de vârstă)

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare altă cauză în care crezi la Semimaratonul Internațional București, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: http://www.bucuresti21km.ro/ 

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Asociatia Little People Romania
Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociatia Aura Ion
“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Asociatia Paspartu
Allegro by Asociația Paspartu - 2018

Proiectul Allegro organizat de Asociația Paspartu are ca scop îmbinarea a două dintre cele mai imprtante componente sociale, sportul și cultura, printr-o serie de campanii de fundraising, organizate în jurul competițiilor urbane de atletism, ce au ca beneficiari tineri ce au neoie de sprijin pentru a studia diverse arte la nivel de performanță.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.