Bursele de performanta sportiva

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Sumă:
17,793 RON
Donații:
112
Galantomi:
4

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin fostilor sportivi aflati in situatii deosebite de viata.

Vremurile sunt dificile pentru numerosi sportivi din România. Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei.

Datorita implicarii Allianz - Tiriac Asigurari putem sa sustinem in 2017 24 de tineri sportivi prin burse lunare de performanta. Avem, insa, mai multi tineri talentati care fac eforturi mari pentru a-si vedea visul implinit pe lista de asteptare pe care ne dorim sa ii  ajutam.

Fondurile stranse individual prin implecarea voastra ne vor ajuta sa putem extinde numarul tinerilor talentati care sa beneficieze de burse de performanta.

Implicarea voastra se va traduce in burse pentru deplasari la competiitii, echipamente sportive, precum si alte nevoi specifice sportului pe care il practica. 

Costul unei burse pentru un tanar este de 300 de RON pe luna.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. 

Vezi toate evenimentele   4