Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Cauze:
30
Galantomi:
215
Sumă:
230,997 RON
Donații:
2034
Dată:
09 Oct 2016
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: bucharest-marathon.com

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

- Cursa scaunelor rulante - (distanta de alergare la alegere: 42.195 km; 21.097 km; 10,548 km sau 2,9 km)

- Maraton Cursa individuală - 42.195 km

- Semi-Maraton - 21.097 km 

- Maraton Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 10,54 Km

- Cursa Populară - 2,9 km                                  

- Cursa copiilor - pe distanțe diferite, in funcție de vârstă

Te invităm să susții una dintre cauzele partenere sau oricare altă cauză în care crezi, la acest eveniment, devenind fundraiser voluntar pe galantom.ro.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.

Proiecte susţinute la eveniment

Fundatia Star Storage
Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Help Autism
Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope and Homes for Children România
O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Asociatia Little People Romania
Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Asociația P.A.V.E.L.
Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Asociația Casa Ioana
New Beginning

Our ‘New Beginning’ project aims to empower survivors of domestic abuse by ensuring that they have the tools they need to leave an abusive relationship and to move on with their lives. 

Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Asociația Hercules
Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

Touched Romania
Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Special Olympics Romania
Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Fundația Olimpică Română
Bursele de performanta sportiva

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Asociatia Aura Ion
“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Organizația Salvați Copiii
Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Special Olympics Romania
Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sportul este o plăcere.
Pentru micuţii cu nevoi speciale, sportul este o nevoie. 

Special Olympics Romania
Sănătate pentru sportivii cu nevoi speciale

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

Special Olympics Romania
Învățăm împreună, creștem împreună!

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.