UVT LIBERTY MARATHON ~ 2023

Competiția își propune să aducă în față oamenii, oamenii liberi să fie ei înșiși, să se descopere și să se redescopere în drum spre versiunea lor mai bună.

Cauze:
1
Galantomi:
0
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
01 Oct 2023
Oraș:
Timisoara
Tară:
Romania
Website oficial: libertymarathon.uvt.ro

În 2018, UVT Liberty Marathon a pornit la drum ca un manifest al alegerilor care ne fac diferiți, care ne fac unici, liberi. Competiția își propune să aducă în față oamenii, oamenii liberi să fie ei înșiși, să se descopere și să se redescopere în drum spre versiunea lor mai bună. Este o competiție adresată alergătorilor experimentați, dar și tinerilor sau copiilor aflați la prima experiență de alergare în cadrul unei competiții.

Cele două categorii de curse, cronometrate și necronometrate, permit fiecărui alergător să aleagă provocarea potrivită. Există o cursă pentru fiecare.

În 2023, când Timișoara este deja Capitală Europeană a Culturii, organizatorii își doresc ca UVT Liberty Marathon să devină un eveniment internațional de referință pentru acest sport.

 

Proiecte susţinute la eveniment

TOTUL ESTE POSIBIL
MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.