Maratonul 1 Decembrie ~ 2023

 

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”.

Cauze:
3
Galantomi:
9
Sumă:
3,565 RON
Donații:
57
Dată:
01 Dec 2023
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: maraton1decembrie.ro

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”.

Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentului sunt deschise tuturor doritorilor, respectând condițiile impuse de organizator. 

 

Proiecte susţinute la eveniment

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Sprijin pentru bunicii singuri

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Help Autism
Tabăra Incluzivă

Tabăra Incluzivă este un loc de învățare, un spațiu de 13.517 mp, unde va fi construit cel mai mare centru educațional și de viață independentă pentru copii, dar și un loc de respiro pentru părinți. 

 

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.