Casa de tip Familial "a-mic"

Copiii din Casa „a-mic” au nevoie de „satul” care să îi ajute să crească, să se dezvolte armonios și să își găsească propriul drum în viață

Sumă:
20,328 RON
Donații:
145
Galantomi:
11

„a-mic” este acasă pentru 10 copii cu vârste între 7 și 18 ani, aceștia provenind din situații critice de viață. Aici copiii găsesc un mediu familial, devin prieteni unii cu alții, dar și cadrul de care au nevoie pentru a crește și a se dezvolta armonios, pentru a deveni oameni responsabili care să își găsească propriul drum în viață. 

Investiția într-un copil este una pe termen lung, aceștia având nevoie nu doar să le fie acoperite nevoile imediate - de hrană, medicale, educaționale, materiale, dar și cele emoționale pentru depășirea traumelor și a sentimentului de abandon. Avem nevoie de „satul” care să ne sprijinească în creșterea acestor copii! 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .