Magarusul Dodo vrea sa ajunga in sanctuar!

Dodo are 5 ani, si-a pierdut recent ingrijitorul, familia lui a plecat din tara, iar viitorul suna sumbru. Ca sa il salvam pe Dodo, ne lipseste doar un adapost nou pentru el!

 

Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Dodo s-a nascut in anul 2019 si a trait o viata relativ frumoasa pe un domeniu de 8 hectare din Ialomita. Din pacate, greutatile financiare recente ale detinatorilor lui l-au afectat si pe el. Dodo si-a pierdut deja ingrijitorul, familia lui a plecat din tara, iar viitorul suna sumbru.

O sansa pentru Dodo este sa ajunga in Sanctuarul Nima si tot ce ii lipseste aici este un adapost doar pentru el.

Mai ieftin si mai rapid de ridicat decat o constructie este un cort special,  care costa 2200 euro + TVA, respectiv 13,000 lei, o suma de care nici sanctuarul, nici familia lui, nu dispune.

Momentan, Dodo nu are adapost si pasuneaza prionit cu funia, deoarece terenul pe care locuieste nu este imprejmuit corespunzator.

Asadar, este urgent, pentru siguranta si bunastarea lui, sa reusim sa-i ridicam adapostul din Sanctuar cat mai repede si putem reusi doar cu ajutorul vostru!

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .