Fii inger pentru tinerii orfani!

Conform normelor de protectie consemnate in Ordinul 179/2089/20892 suntem obligati sa montam senzori de fum in fiecare camera in care sunt gazduiti tinerii orfani ai fundatiei, atat pentru a respecta legea, cat si  siguranta lor.

Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Tinerii gazduiti de fundatie sunt persoane ce au crescut in sistemul de protectie a statului, o parte dintre ei fiind cu dizabilitati.

Preocuparea noastra continua este de a le asigura conditii decente si sigure de trai, de ai pregati pentru o viata independenta.

De aceea avem nevoie de ajutor, avem nevoie de 42 detectoare de fum. Acestea vor fi montate pe etajele 1 si 2 ale locatiei unde sunt gazduiti 32 tineri.

Rolul acestor detectoare este de a semnala prezenta fumului, deci iminenta unui incendiu si de a preveni un dezastru de proportii.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si ca va pasa!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .