Șofer de Suflet 2023

Șofer de Suflet înseamnă transport gratuit de la/către spitale pentru copiii grav bolnavi, cu obiectivul de a le facilita accesul la investigații și tratamente la timp și în siguranță.

Sumă:
250 RON
Donații:
3
Galantomi:
3

https://www.youtube.com/watch?v=EnFaL7dWZTY&t=8s

Prin proiectul Sofer de Suflet ne dorim ca transportul la spital să nu fie un motiv pentru care cei mici să nu ajungă la control sau tratament.

Cu o comunitate de peste 300 de voluntari Sofer de Suflet și peste 2.000.000 km  parcurși deja, încercăm să ajutăm toate familiile cu copii care au un diagnostic oncologic și întâmpină dificultăți în a ajunge la Spital.

Am ajutat de la începutul pandemiei peste 12.000 de copii și ne dorim să nu fim niciodată nevoiți să refuzăm pe cineva care are nevoie să ajungă în siguranță la tratament.

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

BikeXpert Alpine Challenge ~ 2023

BikeXpert Alpine Challenge este o competiție de Mountain Bike, ajunsă la a 10-a ediție, ce își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănatos și ecologic de petrecere al timpului liber în natură și să reprezinte o provocare pentru riderii care se aleg tura lungă.