Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

[ Show more ]
Sustinatori:

45

Donatii:

989

Suma:

814,729 RON

Evenimente care sustin acest proiect

Atlantic Challenge
Atlantic Challenge este o cursa de vaslit care incepe din Insulele Canare si se termina in Antigua. Distanta care trebuie parcursa de echipele care se
Los Angeles Marathon ~ 2017

Peste 25.000 de alergatori din cele 50 de state US si mai mult de 60 de tari vor lua startul de la Dodger Stadium pentru a-si indeplini visul personal de a trece linia de sosire in Santa Monica.

Los Angeles Marathon ~ 2018
Copiii diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata sunt de multe ori neglijati de sistemul de sanatate din Romania iar acei care sufera o trau
Sunt in forma ~ 2018

In fiecare joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București.

MARATON DHL – Carpathian marathon ~ 2018

Ajuns la a 9-a editie in 2018, DHL Carpathian Marathon ofera o experienta noua si memorabila oricarui alergator care se incumeta sa exploreze o zona considerata a fi una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa. 

Maraton 7500 ~ 2018

Primul umtramaraton montan din România ajunge anul acesta la a 10-a ediție. Vă așteptăm ca în fiecare an la Peștera, în Munții Bucegi, la un eveniment organizat de CPNT Brașov.

Hervis Ultra Transilvania ~ 2018

Ultransilvania este un eveniment unic în România creat de Asociația Sport si Anduranță, pentru toți cei care doresc să îmbine alergarea cu istoria.

Campionatul Mondial Unificat de Arte Martiale ~ 2018

Aflat la a 5-a editie, campionatul are loc la Carrara in Italia si reuneste 28 de federatii de Arte Martiale cu peste 5000 de participanti din mai mult de 107 tari.

Icarus Florida UltraFest ~ 2018

Este o cursă de anduranță ce presupune 6 zile de alergare non-stop, în temperaturile ridicate din Fort Lauderdale (SUA).

Băneasa Forest Run ~ 2018

Baneasa Forest Run este un eveniment sportiv care are loc in inima padurii Baneasa.