Camere implantabile pentru copiii ingrijiti de Asociatia P.A.V.E.L.

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

Sumă:
2,625 RON
Donații:
30
Galantomi:
7

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

Cei mai multi dintre copii au nevoie sa isi procure camere implantabile care faciliteaza administrarea perfuziilor.

O astfel de camera implantabila costa 1000 de lei si de cele mai multe ori parintii, depasiti fiind de cheltuielile legate de operatii, medicamente si alte consumabile necesare tratamentului, nu si le pot permite.  ajutoru

Cu ajutorul tau echipa Asociatiei P.A.V.E.L. poate oferi aceste camere implantabile gratuit copiilor aflati sub tratament cu citostatice care au nevoie.

Afla mai multe despre camerele implantabile aici.

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.