24 Ore de Sport Non-Stop ~ 2020

Maraton sportiv - 24 de ore non-stop este un eveniment caritbil unic, organizat in favoarea tinerilor vulnerabili de la Asociația The Social Incubator. Pe 7-8 iulie sunteti invitati, pentru o ora din cele 24, sa faceti sport live pe paginile voastre de social media si sa contribuiti la educatia tinerilor beneficiari ai Asociatiei Social Incubator.
[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

START vieții pe cont propriu ~ 2020

Tinerii din categoriile vulnerabile (cu precădere cei care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței.

Pe baza unui program complex, personalizat pe nevoile și specificul fiecărui tânăr, facilităm o serie de intervenții: educație formală și non-formală (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring), consiliere psihologică și vocațională, integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).

Acordându-le timp și implicare, tinerii dobândesc aptitudinile necesare tranziției către viața adultă și asigurarea independenței.