ANDURANT SPRINT RAFAEL 2020

Andurant Sprint Rafael este o competiție sportivă caritabilă, organizată de Fundația Rafael. Anul acesta are loc cea de-a doua ediție, însă pentru că încă nu este permis să ne întâlnim fizic, am decis să organizăm un Andurant de la Distanță. Așadar, te poți înscrie gratuit ca fundraiseri-alergători, accesând link-ul: https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ și completând formularul de înscriere, în perioada 10-20 mai. Cu un click, descoperă site-ul evenimentului și află mai multe informații despre condițiile de participare.

În data de 20 iunie, începând cu ora 9, vei putea alerga minimum 5 km și maximum cât dorești, într-un interval de 24 de ore, pe orice traseu îți alegi, respectând legile în vigoare și îndrumările autorităților, în condiții de pandemie. Propune-ți un target, aleargă și dă de știre prietenilor, rudelor și oamenilor care doresc să îți fie alături în această frumoasă cursă!

Devino fundraiser-alergător și strânge fonduri din donații până în data de 20 iunie, pentru a sprijini accesul gratuit la terapiile oferite copiilor și adulților cu dizabilități! Fii parte din Lumea Rafael și împreună contribuim la creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități!

Fii andurant, nu redundant!  

Te așteptăm, prieten drag! 

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

Andurant Sprint Rafael, aleargă și/sau donează pentru gratuitatea terapiilor acordate copiilor și adulților cu dizabilități!

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.