Ultra Race Romania Lockdown ~ 2020

Până ce vom alerga liber ca păsările cerului și vom ataca traseele, trebuie să găsim modalități de a ne menține în formă și de a ne motiva, așa că organizatorii Ultra Race Romania Lockdown vă propun o cursă virtuală cu mai multe etape.

Este o cursă pe care o parcurgeți singur, oriunde v-ați afla în lume, urmând restricțiile pe care fiecare țară le impune. Când ați terminat, trebuie să înregistrați dovezile timpului dvs. și le trimiteți către organizatori

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Cursa are 6 etape care trebuie finalizate în 6 zile consecutive, între 9 și 14 mai 2020, după cum urmează:

9 MAI - ETAPA 1 - 10 km
10 MAI - ETAPA 2 - 12 km
11 MAI - ETAPA 3 - 11 km
12 MAI - ETAPA 4 - 20 km
13 MAI - ETAPA 5 - 9 km
14 MAI - ETAPA 6 - 8 km

Pentru a se putea înscrie, concurenții trebuie să aibă între 16 și 75 de ani.

După fiecare etapă, trebuie să încărcați probele de alergare AICI, în formularul dedicat (NU pe mesaje prin rețelele  de socializare sau prin e-mail).
Pe baza datelor colectate de la dvs., vom produce clasamente zilnice și, bineînțeles, cele finale pe 15 mai.

Vor fi luate in considerare capturi de ecran Garmin Connect/Strava sau chiar fotografii ale ceasului cu GPS.

Top 10, atât masculin, cât și feminin, vor avea o verificare suplimentară după ce au depus probele. Pentru a garanta corectitudinea evenimentului, vom avea nevoie de profilurile dvs. strava/garmin, încât să putem analiza istoricul din ultimele câteva luni. Timpul și pace-ul mediu la Ultra Race România Lockdown nu ar trebui să fie mai rapide decât PB-urile participanților.

Ora de start a fiecărei etape va fi determinată de fiecare dintre dvs., în funcție de programul zilnic propriu.
Lăsăm deschisa aceasta decizie pentru a crea o experiență flexibilă și, în același timp, pentru a putea integra fusuri orarea diferite.

[ Show more ]

Proiecte sustinute la eveniment

#AutismVoiceLine - Consiliere de specialitate gratuita on-line si telefonica pentru familiile cu copii cu autism izolati la domiciliu

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Si este izolat la domiciliu de peste o luna de zile fara terapie, fara recuperare, fara integrare sociala. Daruieste-ti ziua de nastere pentru ca specialistii Autism Voice sa poata ajuta orice familie cu copii cu autism sa aiba suportul gratuit de care au mare nevoie perioada asta!