IRONMAN Tallinn ~ 2018

IRONMAN Tallinn, Estonia, va avea loc in capitala tarii situata la Marea Baltica. 

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
2,500 RON
Donații:
35
Dată:
04 Aug 2018
Oraș:
Tallinn
Tară:
Estonia
Website oficial: eu.ironman.com

IRONMAN Tallinn, Estonia, va avea loc in capitala tarii situata la Marea Baltica. Orasul este situat pe coasta de nord a tarii, pe tarmul Golfului Finlandei, la 80 km sud de Helsinki, la est de Stockholm si la vest de Sankt Petersburg, in regiunea Harju. Considerat unul dintre cele mai frumoase si mai bine conservate orașe medievale din Europa, astazi Tallinn gazduieste 445.000 de oameni si si-a castigat reputatia de Silicon Valley din Europa.

Tallinn a fost a doua capitala din Europa care a gazduit un eveniment IRONMAN, dupa KMD IRONMAN Copenhaga din Danemarca.

Cursa va fi al doilea eveniment IRONMAN din Estonia după SIS IRONMAN 70.3 Otepää.

Cursa incepe cu o bucla de 3,8 km in Marea Baltica in apropierea Muzeului Seaplane Harbor. Sportivii vor continua apoi pe bicicleta o tura de 180,2 km, care va merge de-a lungul coastei si a satelor din apropiere. Proba finala de alergare de 42,2 km trece prin prin centrul istoric al orașului Tallinn, un sit al patrimoniului mondial UNESCO, si se termina in Piata Libertatii.

IRONMAN Tallinn ofera 40 de sloturi de calificare pentru Campionatul Mondial IRONMAN 2018 din Kailua-Kona, Hawaii.

Proiecte susţinute la eveniment

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.