The Color Run ~ 2014

The Color Run™, cunoscută drept "The Happiest 5k on the Planet", este un eveniment unic de alergare „în culori”, care sărbătoreşte sănătatea, bucuria şi originalitatea. Nu contează câte minute alergi pe kilometru. Cel mai important este să te simţi excelent. 

Cauze:
1
Galantomi:
5
Sumă:
700 RON
Donații:
13
Dată:
26 Apr 2014
Oraș:
Bucuresti
Tară:
Romania
Website oficial: thecolorrun.ro

The Color Run™, cunoscută drept "The Happiest 5k on the Planet", este un eveniment unic de alergare „în culori”, care sărbătoreşte sănătatea, bucuria şi originalitatea.

Nu contează câte minute alergi pe kilometru. Cel mai important este să te simţi excelent. 

The Color Run™ este o cursă de 5 kilometri, necronometrată la care participă mii de oameni vopsiţi din cap până în picioare la fiecare kilometru. Distracţia continuă şi după încheierea cursei cu un uriaş Festival.

Evenimentul are două reguli simple şi uşor de respectat:
1. Îmbrăcaţi-vă în alb la start.
2. Treceți linia de sosire acoperiţi în culori.

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi  a crescut de la peste 50 de evenimente în toată lumea şi 600.000 de participanţi în 2012, la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.

Din 2012, The Color Run™  a reuşit să strângă donaţii pentru mai mult de 80 de organizaţii nonprofit locale şi naţionale.

În România The Color Run™ va avea loc pe 26 Aprilie 2014 în parcul tineretului.

Mai multe despre eveniment puteți afla aici: http://thecolorrun.ro/evenimente/ 

Proiecte susţinute la eveniment

Școala de Valori
GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.