Andurant Sprint Rafael ~ 2024

Știm că v-am obișnuit ca ASR-ul să înflorească primăvara, dar în acest an ne-am gândit să fie o competiție mai fierbinte și mai plină de suspans. Avem 6 ani, suntem deja mărișori, așteptăm să ieșim din Postul Paștilor, să ne bucurăm de Învierea Domnului și, cu o zi înainte de Rusalii, să înflorim în cea mai frumoasă competiție de alergare nocturnă și diurnă a verii.

Cauze:
1
Galantomi:
1
Sumă:
85 RON
Donații:
2
Dată:
22 Jun 2024
Oraș:
Romania
Tară:
Romania
Website oficial: www.fundatiarafael.org

Vă invităm să vă antrenați, pentru a participa la una sau la mai multe dintre cursele noastre:

-Cursa RAFAEL -12h, cu start în data de 22 iunie, ora 12, din Zona Maial pe o primă buclă de 20 de km (pe traseul semimaratonului Rafael), cu 800 m diferență de nivel, urmată de o buclă de 10 km (400 m diferență de nivel).

Cursa Nocturnă -10 km, cu plecare în data de 22 iunie, la ora 22, din zona Maial, ajungere în zona Lacului 2 și întoarcere la finish (buclă), la Maial, 10 km, 400 m diferență de nivel.

-Cursa Verticală -5 km, cu start în data de 22 iunie, ora 18, din Zona Maial și cu linia de sosire pe Vf. Măgura- aproximativ 5 km, 650 m diferență de nivel.

-Cursa familiilor -2 km, cu start în data de 22 iunie, ora 11.00, din Zona Maial. La cursă pot participa echipe familiale care să fie formate din maximum patru membri, dintre care cel puțin unul să fie minor și cel puțin unul să fie major.

-Cursa Virtuală, cu începere din data de 22 iunie, ora 6, când veți alerga minimum 5 km și maximum numărul de km pe care îi veți putea parcurge într-un interval de 24 de ore, pe orice traseu doriți.

Ca și anul trecut, vă invităm pe toți participanții să fiți fundraiseri sportivi.

Apoi, dumneavoastră puteți aduna bănuți pentru asigurarea gratuității terapiilor acordate copilașilor și adulților cu dizabilități.

Alege cauza pe care vrei să o susții

Fundația Rafael
Creștem frumos, transformăm dizabilitățile în abilități

Fundația Rafael luptă, de peste 16 ani, pe frontul incluziunii sociale a copiilor și adulților cu dizabilități. În prezent, are două centre de zi licențiate, unde oferă acces gratuit la terapii și la programe de dezvoltare.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.