Festivalul Sporturilor Greenfield Băneasa ~ 2024

 

Festivalul Sporturilor aduce împreună participanți din toate categoriile de vârstă, oferind un spațiu sigur și profesionist, în care mișcarea și emoțiile pozitive alimentează starea de bine a celor prezenți.

Festivalul Sporturilor este unul dintre puținele festivaluri de acest gen organizate în România.

Cauze:
1
Galantomi:
0
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
15 Sep 2024
Oraș:
Baneasa
Tară:
Romania
Website oficial: festivalulsporturilor.ro

Festivalul Sporturilor Greenfield aduce împreună participanți dornici să descopere adrenalina competiției și să se bucure de mișcare într-un cadru recreativ, oferind un mix captivant de experiențe sportive. Indiferent de preferințele tale, fie că te simți atras de provocările competitive sau preferi bucuria mișcării într-un mod recreativ, festivalul creează o conexiune între fiecare entuziast al sportului.

Fiecare moment devine o experiență memorabilă într-o călătorie ce aduce împreună comunitatea sportivă pentru a sărbători bucuria mișcării și performanței în inima cartierului Greenfield și a zonelor de pădure înconjurătoare.

Alătură-te nouă și fii parte din această sărbătoare a energiei și a spiritului sportiv!

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.