Cros Casa Buna Sânpetru ~ 2024

Anul 2024 este anul în care ne propunem să facem Crosul Casa Buna Sânpetru un eveniment de și mai mare notorietate! Ne dorim să avem ca și participanți un număr și mai mare de alergători, să extindem comunitatea noastră și să aducem sportul în centrul atenției în depresiunea Brașovului, și nu numai Avem încredere că împreună vom reuși să creăm o tradiție frumoasă și să contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Cauze:
1
Galantomi:
7
Sumă:
3,029 RON
Donații:
26
Dată:
25 May 2024
Oraș:
Brasov
Tară:
Romania
Website oficial: cros.casabunasanpetru.ro

Mai mult decât o competiție, Crosul Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vor fi direcționate către educația copiilor din comunitatea noastră. Ne propunem să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar cu temele, să deschidem uși către educație pentru copiii care nu au avut șansa de a merge la școală și să integram copii în programul “A doua șansă”. Astfel, crosul nostru devine nu doar o oportunitate de a alerga și de a te bucura de sport, ci și un mijloc prin care putem face o schimbare pozitivă în viețile celor din jur. Sport pentru oameni și oameni pentru sport devin cuvintele noastre de ordine, iar fiecare pas pe traseul nostru contribuie la un viitor mai luminos pentru comunitatea noastră!

Alăturați-vă nouă în 2024 pentru o nouă ediție a Crosului Casa Buna Sânpetru, căci împreună putem transforma fiecare alergare într-un pas către schimbare și speranță!

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
E nevoie de un sat intreg sa cresti un copil!

Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.