Provocări sportive individuale ~ 2024

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Cauze:
14
Galantomi:
5
Sumă:
11,339 RON
Donații:
83
Dată:
31 Dec 2024
Oraș:
Romania
Tară:
Romania

Ai o provocare sportivă individuală?

Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială.

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

Ajungem Mari
Sprijin pentru tinerii instituționalizați

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Ajungem Mari
Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati
Construim primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați

ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 

Ajungem Mari
Tabere de dezvoltare personală

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

Ajungem Mari
Materiale educaționale pentru copiii instituționalizați

 

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități și exersează adaptabilitatea la lumea din jur. Prin jocuri experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, folosindu-și creativitatea și dezvoltându-și spontaneitatea.

Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Terapie prin sport pentru persoanele vulnerabile

Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!

ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Asociatia Copii pentru Viitor
Copiii Deltei

 

Sunt Ciprian si voi face traseul Tulcea -Sulina, pana la gura de varsare, cu Caiacul!

 

Help Autism
Susține un copil aparte!

Susține unul dintre copii sau tinerii din Help Autism printr-o provocare sportivă individuală, zi de naștere sau orice alt motiv ai avea!

Asociatia Pe Stop
HCL Tech pentru Pe Stop

Faci parte din echipa HCL Tech? Aici te poți implica pentru a dărui un strop de demnitate fetelor și femeilor vulnerabile din comunitatea Sfântul Gheorghe - București <3

Asociatia Preventis
BRAVE Adventure

Vrem să organizăm excursii și tabare pentru 100 de copii din programul de mentorat BRAVE care le vor oferi resursele să poată trăi deplin!

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.