Festivalul Sporturilor Iași ~ 2023

A luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor Iașului și nu numai prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

Cauze:
3
Galantomi:
0
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
04 Jun 2023
Oraș:
Iași
Tară:
Romania
Website oficial: festivalulsporturilor.ro

A luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor Iașului și nu numai prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile în perioada 2-4 Iunie 2023 și are ca scop unirea celor care practică diferite sporturi, dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, construirea unui spirit competitiv.

Proiecte susţinute la eveniment

Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Asociatia MAGIC
MagiCARE Iasi 2023

MagiCARE Iași înseamnă pachete săptămânale cu alimente, produse de igienă și alte lucruri necesare oferite gratuit pe secția de oncopediatrie a Spitalului Sf. Maria din Iași.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.