Ștafeta caritabilă ”Alerg pentru o cauză” 2022 – burse de merit și sociale

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză.

Cauze:
1
Galantomi:
0
Sumă:
0 RON
Donații:
Dată:
09 Oct 2022
Oraș:
Timisoara
Tară:
Romania
Website oficial: alergpentruocauza.ro

Toamna aceasta ne aduce edița a IX-a a evenimentului nostru. În perioada 8-9 octombrie 2022, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş.

Ştafeta va porni sâmbată dimineață, 8 octombrie 2022 din Timişoara şi se va sfârşi duminică după amiază, 9 octombrie 2022 în centrul Beiuşului. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilometri pentru a da şansa fiecărui om care doreşte să susţină proiectul să alerge împreună cu noi pentru burse.

Fiecare susţinător îşi poate alege o tură sau mai multe pe care să o (le) alerge încurajându-și prietenii să îl sprijine, donând pentru proiect.

Înscrieri ca şi alergători fundraiseri (ce atrag fonduri) se fac pe site-ul www.alergpentruocauza.ro sau www.bunulsamariteanbeius.ro/implica-te/alerg-pentru-o-cauza.

Toamna aceasta credem și sperăm să fie rodnică în a aduna fonduri pentru bursele necesare multor elevi vulcaniști cu medii generale peste 9 și venituri modeste.

 

Alege cauza pe care vrei să o susții

Asociația Bunul Samaritean
Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste - 2022

Proiect educațional prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Nu găsești proiectul dorit?

La acest eveniment se strâng fonduri doar pentru proiectele listate. Nu se pot adăuga alte proiecte.