Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2022

 

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 11 va avea loc in perioada 3-4 septembrie 2022.

Cauze:
3
Galantomi:
4
Sumă:
4,649 RON
Donații:
49
Dată:
04 Sep 2022
Oraș:
Cluj
Tară:
Romania
Website oficial: maraton-cluj.ro

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 11 va avea loc pe data in perioada 3-4 septembrie 2022.

Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:

  • maraton – 42,175 km
  • semimaraton – 21,0975 km
  • cros – 10,55 km
  • maraton ștafetă – 4×10.55 km
  • crosul popular – 4 km

Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este organizat de Runners Club, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Proiecte susţinute la eveniment

World Vision România
Vreau în clasa a 9-a

 

56% dintre elevi nu își continuă studiile după clasa a 8-a din cauza situației materiale. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți.

Yuppi Camp
Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

Fundatia Motivation
Recuperare activă pentru viață independentă

Motivation organizează programe de recuperare activă ca să ajute persoanele ce și-au pierdut mobilitatea din cauza unor accidente să dobândească abilitățile de care au nevoie ca să se întoarcă în comunitate, active și independente. 

 

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.