Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2022

 

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 11 va avea loc in perioada 3-4 septembrie 2022.

Cauze:
3
Galantomi:
4
Sumă:
4,649 RON
Donații:
49
Dată:
04 Sep 2022
Oraș:
Cluj
Tară:
Romania
Website oficial: maraton-cluj.ro

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 11 va avea loc pe data in perioada 3-4 septembrie 2022.

Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:

  • maraton – 42,175 km
  • semimaraton – 21,0975 km
  • cros – 10,55 km
  • maraton ștafetă – 4×10.55 km
  • crosul popular – 4 km

Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este organizat de Runners Club, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Proiecte susţinute la eveniment

World Vision România
Vreau în clasa a 9-a

 

51,5 % dintre elevii României învață la sat, iar jumătate dintre aceștia nu-și permit să își continue studiile după finalizarea gimnaziului.

Deși educația este gratuită, costurile de susținere sunt foarte greu de acoperit de către părinți.

Fundația Motivation România
Recuperare activă pentru viață independentă

Fundația Motivation organizează programe de recuperare activă în scaun rulant ca să ajute persoanele ce și-au pierdut mobilitatea să dobândească abilitățile de care au nevoie ca să se întoarcă în comunitate, active și independente. 

 

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici.