Continuitate în terapia copiilor cu autism

APCA Botoșani asigură gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Sumă:
10,310 RON
Donații:
49
Galantomi:
4

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Suntem convinși că intervenția terapeutică timpurie și complexă este critică pentru recuperarea copiilor cu autism, dar și asigurarea ei în mod constant și pe termen lung. De aceea, pentru a le oferi copiilor o șansă reală de a se dezvolta la potențialul lor maxim, percepem acest efort ca pe o "luptă" cu timpul, dar și ca pe o "provocare" în depășirea limitelor pe care autismul ni le revelă în fiecare zi.   Cele mai frumoase reușite le măsurăm cu fiecare zâmbet de copil! Iar fiecare reușită se datorează vouă, prietenii copiilor cu autism!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

The TRACK Namibia ~ 2022

THE TRACK Namibia este o cursă de 520 km în 9 etape (10 zile de competiție) și de autosuficiență alimentară. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamentul obligatoriu, hrana și echipamentul personal.

 

Ultra ASIA Race Vietnam ~ 2020

Ultra ASIA Race este o cursă de 160 km în patru etape, cu 6000 de metri înălțime pozitivă, 7000 de metri înălțime negativă în autoportant. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamentele obligatorii, produsele alimentare și echipamentele personale. Evenimentul are loc pe continentul asiatic, în nord-vestul Vietnamului.