VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! (2019-2022)

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente, din cauza sărăciei extreme.

Sumă:
63,603 RON
Donații:
566
Galantomi:
196

Educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru cum va arăta viitorul de mâine.

Campania VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! se adresează:

⭕ copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a urma școala în condiții decente

⭕ cadrelor didactice (educatori, învățători, profesori), care își doresc să aibă mai multe resurse educaționale pentru clasele lor de elevi

⭕ managerilor și directorilor de unități de învățământ care își doresc îmbunătățiri în grădinițele, școlile, liceele sau universitățile pe care le conduc

Documentarea cazurilor se face cu ajutorul dascălilor colaboratori sau altor lideri în educație din comunități locale sau de către voluntarii asociației (în cazul cererilor directe venite pe adresa asociației).

 

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Galantom pe Camino Portugues ~ 2021

Camino Portugues este al doilea Camino din Europa ca popularitate și pornește (în varianta sa mai lungă) din Lisabona, cu finalul la Santiago de Compostela, în Spania.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Vezi toate evenimentele   14