Avem nevoie de un centru pentru autism, al nostru, pentru totdeauna

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Sumă:
238,911 RON
Donații:
2146
Galantomi:
135

Am reușit cu multă muncă și iubire să avem un centru al nostru, o poveste a noastră, un loc unde fiecare copil poate fi ceea ce este, un loc unde fiecare se simte acasă: Centrul „Căsuța din Poveste”. Suntem aproape fericiți și progresăm. Spunem „aproape fericiți” pentru că trăim într-o poveste frumoasă dar care se poate încheia în oricare clipă pentru că această căsuță în sine nu ne aparține, suntem simpli chiriași în povestea noastră frumoasă.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea.

În acest centru oferim următoarele servicii: socializare pentru părinti și copii, terapie ocupațională prin artă, teatru. lectură, joacă și muzică,  pentru 35 de copii beneficiari, copii cu autism și familiile acestora.

Suma totală de care este nevoie pentru a achiziționa centrul Căsuța din Poveste este de 160.000 de euro. Pentru fiecare donație mai mare de 100 ron, în semn de recunoștință, vom scrie pe aripile unui fluture numele tău pe platforma din foișorul centrului.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Semimaraton pentru Autism ~ 2020

Ediția a 4-a Semimaratonului pentru autism, organizat anual la Galați de către Asociația Și Noi Suntem Copiii Voștri, va avea loc pe 3 mai 2020.

Alergăm pentru că ne dorim să avem un centru pentru autism al nostru, pentru totdeauna.

Semimaraton pentru Autism ~ 2019

Ediția a 3-a Semimaratonului pentru autism, organizat anual la Galați de Asociația Și Noi Suntem Copiii Voștri, va avea loc pe 1 septembrie 2019.

THE 14th INTERNATIONAL ULTRAMARATHON FESTIVAL

Athens International Ultramarathon Festival este o cursa pe mai multe zile care are loc la fostul aeroport internațional Ellinikon din Grecia.