Învățăm împreună, creștem împreună!

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Sumă:
6,679 RON
Donații:
45
Galantomi:
4
  1. Participă! - Manualul „Participă!” vorbeşte despre lumea învingătorilor speciali şi este o poartă prin care tinerii pot să descopere o cale spre o societate mai bună pentru noi toţi. Manualul se distribuie gratuit profesorilor din şcolile de masă şi este special conceput pentru elevii fără dizabilităţi. Cu ajutorul programului „Participă!” elevii se familiarizează cu experienţa Special Olympics şi cu toate aspectele pozitive pe care aceasta mişcare le promovează.
  2.  

    Project Unify - Persoane cu și fără dizabilități schimbă lucrurile într-o singură echipă. Punctul de plecare este unul simplu: jocul împreună creează prietenii și înțelegere. Jocul unificat este la fel de simplu ca o invitație la joacă pentru cineva care nu este ca tine.
  3. Sportivi Lideri - Programul Sportivi Lideri urmărește dezvoltarea abilităților de comunicare ale sportivilor Special Olympics şi stimularea acestora în exprimarea propriilor idei. Mai mult decât atât, se doreşte implicarea lor în procesul luării deciziilor şi stabilirii unei strategii de implementare a diferitelor programe.

  4. Rețeaua de sprijin familial - Reţeaua de Sprijin Familial îşi propune să reunească familiile sportivilor Special Olympics, oferindu-le  posibilitatea de a interacţiona cu persoane care trăiesc o experienţă similară cu a lor. Mai mult decât atât, recunoscând rolul important pe care familia îl joacă în viaţa sportivilor Special Olympics, programul urmăreşte includerea membrilor familiei în sesiunile de antrenament şi în competiţii.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.