Școala Socială Sportivă - Fundația Real Madrid

Şcoala Socială Sportivă din Bucureşti are drept scop integrarea socială prin sport a celor 90  de copii cu risc de abandon şcolar, cu vârste între 6 şi 14 ani, din instituţii de învăţământ aflate în zone defavorizate ale Sectoarelor 2, 3 şi 6 din Bucureşti

Sumă:
130 RON
Donații:
2
Galantomi:
1

Școala Socială Sportivă București este o inițiativă a Fundației Real Madrid implementată în România din anul 2012 în parteneriat cu Asociţia FDP-Protagonişti în educaţie.

Modelul de formare cuprinde laboratoare suport pentru educatie conventionala, consilieri specifice nevoii fiecarui copil, antrenamente, evenimente pentru valorificarea potentialului fiecarui copil dar şi sesiuni de consiliere pentru părinţii copiilor, programe pentru timpul liber: teatru pentru copii, film şi muzee, competiţii de sport.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.