Susține proiectul Galantom

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Sumă:
13,841 RON
Donații:
90
Galantomi:
82

Un galantom este un OM care este mereu dispus să ajute pe alții, în mod dezinteresat, un om mărinimos.

Noi știm că sunt mulți astfel de oameni în România și ne propunem să cream o comunitate care să aducă împreună organizațiile non-profit și oamenii de bine. 

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Scopul acestei platforme este să crească impactul și vizibilitatea proiectelor organizațiilor care aduc schimbare în comunitate și să promoveze oamenii care se implică voluntar prin fundraising pentru cauzele în care cred.

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Semimaraton Gerar ~ 2024

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.