O şansă la o viaţă normală pentru Razvan

Mă numesc Răzvan, am 4 ani și am sindrom Kabuki, o afecțiune genetică rară care se traduce printr-o întârziere globală în dezvoltare, hipotonie, probleme cardiace și de limbaj și un retard ușor spre mediu. 

Sumă:
150 RON
Donații:
1
Galantomi:
1

Mă numesc Răzvan și am 4 ani și 10 luni.

Am sindrom Kabuki, o afecțiune genetică rară cu o incidenta de 1 la 32 000 de cazuri și care se traduce printr-o întârziere globală în dezvoltare, hipotonie, probleme cardiace și de limbaj și un retard ușor spre mediu.

Cu toate acestea sunt un copil vesel și vioi, foarte curios și dornic să știu cât mai multe, așa cum pot eu, în ritmul meu.

Sunt sociabil, îmi place să ascult muzică să mă joc și să mă plimb (cu mașina în special :) ).

Pentru a mă dezvolta cât mai frumos am nevoie de:

- kinetoterapie

- hidroterapie

- terapie ocupațională

- logopedie

terapii pe care trebuie să le fac pe termen lung și care sunt costisitoare.

Mă supăr și mă frustrez când nu mi ies lucrurile bine sau când nu înțeleg ce trebuie să fac, dar știu că am nevoie de ajutor și până la urmă voi reuși.

 

Îmi va fi mult mai ușor dacă veți fi și voi alături de mine.

Mulțumesc!

Următoarele evenimente

Nu găsești evenimentul dorit?

Dacă vrei să participi la un eveniment nou sau ai o provocare personală care nu este pe platformă și vrei să o adăugam ca să strângi fonduri pentru o cauză prin Galantom, te rugăm să urmezi pașii pe care îi găsești cu un click aici .

Evenimente care susțin acest proiect

Semimaraton Braila ~ 2022

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.